Esoterische Producten

Esoterische Producten en Diensten

 

Welkom bij mijn praktijk. Sinds 2001 help ik mensen vanuit mijn praktijk in Italië met het verwijderen van zwarte magie, blokkades en andere negatieve invloeden. Ik begrijp dat niet iedereen de financiële middelen heeft om grote bedragen te betalen, en daarom bied ik betaalbare oplossingen aan.

Betrouwbare Hulp bij Zwarte Magie en Blokkades

Veel mensen zijn gedupeerd door zogenaamde paranormale collega’s die onrealistische beloftes doen en geen resultaten leveren. Mijn doel is om een betrouwbare en betaalbare manier te bieden om u te helpen met esoterische producten en rituelen.

Reinigingsproducten op Maat

U kunt bij mij reinigingsproducten laten maken voor uzelf, uw huis en familieleden. Als er sprake is van sterke negativiteit, zwarte magie of vloeken, moet ik dit persoonlijk verbreken met een ritueel.

Gezegende Rituelen

Ik prepareer gezegende rituelen die gezalfd zijn op naam van de persoon en zijn/haar probleem. Deze rituelen bestaan uit verschillende delen waarin ik u precies vertel hoe u ermee om moet gaan, plus het materiaal dat op uw naam en probleem is afgestemd. Ik werk met Mediterrane kruiden uit de Middeleeuwen, gebruikt door exorcisten priesters van de Katholieke kerken. De wierook wordt door mij bereid en de spreuken zijn afkomstig uit het Antieke Testament.

Expertise en Samenwerking met de Geestenwereld

Mijn kennis is doorgegeven door mijn voorouders, gidsen en de geestenwereld. Ik werk intensief samen met de geestenwereld om u de best mogelijke hulp te bieden. De prijzen van deze preparaten variëren afhankelijk van uw probleem en beginnen vanaf €350,-. Ik verzeker u dat deze preparaten echt werken en u helpen om uzelf te bevrijden van negatieve invloeden.

Consulten en Kosten

De preparaten kunnen naar uw huisadres worden verzonden, waarbij verzendkosten in rekening worden gebracht. Voor elke behandeling en voorbereiding van reinigingen gaat eerst een consult vooraf. U kunt een privéconsult aanvragen in Amsterdam, of een telefonisch of Skype-consult op afspraak. De kosten van een privéconsult zijn €120,- per uur.

Voor afspraken kunt u bellen naar 0909-0703, optie 4 in het menu.

Overige Diensten

U kunt ook bij mij terecht voor:

  • Esoterische wierook
  • Kruidenbaden
  • Reinigingsbaden
  • Reinigingswater voor huiscleansing
  • Amuletten

De prijzen van deze producten kunt u opvragen via email. Alle producten zijn door mij persoonlijk bereid en niet geïmporteerd door derden uit het buitenland.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This