Esoterische producten

Esoterische producten Veel mensen komen naar mij toe met de vraag of ik zwarte magie, blokkades, e.d. wil weghalen, wat ik al sinds 2001 vanuit mijn praktijk in Italië doe.
Wat me echter tijdens deze jaren is opgevallen is, dat het vaak gaat om mensen die niet financieel in staat zijn om grote bedragen te kunnen betalen.

Helaas krijg ik regelmatig te maken met mensen die gedupeerd zijn door zogenaamde paranormale collega’s die zich uitgeven voor wat ze niet zijn, waardoor sommige mensen heel veel geld kwijt zijn geraakt.

Ook zijn er behoorlijk wat collega’s die te weinig ervaring hebben waardoor ze veel dingen beloven die ze niet kunnen waarmaken. Dit raakte me als mens heel erg en daarom heb ik besloten om juist voor deze mensen een andere manier te vinden zodat ze op een betaalbare manier geholpen kunnen worden.
U kunt dus reinigingsproducten klaar laten maken voor uzelf,uw huis en familieleden.

Mocht er echter sprake zijn van hele sterke negativiteit, zwarte magie en vloeken dan moet ik dat persoonlijk verbreken, waardoor er dan sprake is van een ritueel.

3581351Ik prepareer gezegende rituelen; ze zijn gezalfd op naam van de persoon en zijn/haar probleem.
Het ritueel bestaat uit verschillende delen waarin ik u precies vertel hoe u ermee om moet gaan, plus het materiaal op uw naam en probleem.

Ik werk met Mediterraanse kruiden uit de Middeleeuwen die door exorcisten priesters van de Katholieke kerken toen al werden gebruikt. De wierook wordt door mij bereid en spreuken zijn afkomstig uit het Antieke Testament.

Mijn kennis is geheel doorgegeven door mijn voorouders, gidsen en geestenwereld, daarnaast werk ik intensief samen met de geestenwereld.

De prijzen zijn afhankelijk van uw probleem en deze kunnen daardoor sterk variëren,en zijn vanaf € 350,-

Ik verzeker u dat deze preparaten echt werken en hierdoor stel ik u in staat uzelf te bevrijden van negatieve invloeden van welke aard dan ook.

De preparaten kunnen verstuurd worden naar uw huisadres waarvoor verzendkosten worden gerekend.

Voor iedere behandeling en bereiding voor reinigingen gaat eerst een consult vooraf, u kunt een privé consult aanvragen in Amsterdam in praktijk of een telefonisch of Skype consult op afspraak.

De kosten van een privé consult zijn € 120,- per uur.
* Voor afspraak bellen naar 0909-0703 optie 4 in het menu

Verder kunt u ook bij mij terecht voor:
– Esoterische wierook- Kruidenbaden- Reinigingsbaden- Reinigingswater voor huiscleansing en amuletten
(De prijzen van deze producten kunt u opvragen via email)
*Alle producten zijn door mij persoonlijk bereid en niet afkomstig of geïmporteerd door derden uit buitenland.

Nanette medium tarot reading

Contact

Paragnost & Spiritual Coaching
Postbus 8867
1006 JB Amsterdam
Kvk 34364041
Btw: NL 00 1598 782 B15

 

Direct SKYPE

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met mij op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This