Wie ben ik

nanetteMijn naam is Nanette, en ik ben een helderwetend, heldervoelend Medium- Paragnost en Spiritual Coach en een Parapsycholoog. Ik heb een praktijk in Amsterdam en in Italië, en houd mij voornamelijk bezig met het oplossen van Spirituele problemen en toekomst voorspellingen. Onder spirituele problemen versta ik met name mensen met problemen van entiteiten en negatieve energieën en bewerking van zwarte magie en blokkades.

Verder ben ik ook werkzaam als Life Coach, doordat ik met mijn gave door krijg wat uw weg is en waar uw blokkades liggen, kan ik u door uw proces van transformatie begeleiden.

Mijn gave heb ik meegekregen bij geboorte, en ik heb in verschillende processen en fases en ” levenslessen” mijn spirituele groei ontwikkelt tot op het punt waarop ik mij nu bevind in het leven. Persoonlijk geloof ik niet in cursussen en ontwikkeling op spiritueel gebied via mensen, instituten en scholing (die certificaten afgeven.)

Dit om de meest simpele reden die er bestaat, je hebt een gave en de begeleiding die daarmee behoort van boven. Je leermeesters zijn jouw eigen beschermers en begeleiders, die een medium zelf doorkrijgt,en haar lessen en informatie van ontvangt.

Daardoor is het ook vaak niet de keuze van een medium, hoe zij of hij mensen gaat helpen. Dat is echter van te voren bepaald en bestemd van bovenaf, en wordt je echter alleen begeleid in wat voor jou bestemd is om te doen.

Het is echter wel zo, dat je alleen mensen kunt helpen naar aanleiding van wat je persoonlijk is overkomen, levensles nummer een is dan ook dat als je jezelf niet kunt helpen niemand anders kunt helpen.

En ik ben echt van mening dat van boven af niets op je pad wordt gelegd, wat je niet aankan, en dat er altijd hulp wordt gestuurd, zodat de juiste persoon jouw pad kruist zodat je geholpen kunt worden.

Graag help ik u weer wat licht in uw leven te brengen en het verleden af te sluiten waardoor nieuwe deuren openen …

Nanette

Mijn consulten en readings zijn in het Nederlands, Engels en Italiaans.

Contact

Paragnost & Spiritual Coaching
Postbus 8867
1006 JB Amsterdam
Kvk 34364041
Btw: NL 00 1598 782 B15

 

Direct SKYPE

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met mij op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This