Verbreking van Zwarte Magie

Wat is Magie?

Magie is de kunst om met energieën (zowel positieve als negatieve krachten) de toekomst te manipuleren. Deze kunst wordt al eeuwenlang door alle volkeren en culturen beoefend, lang voordat het monotheïstische geloof zijn intrede deed. Door religies zoals het jodendom, christendom en islam heeft magie wel een transformatie ondergaan, maar de kern blijft hetzelfde: intentie. Magie kan worden ingedeeld in zwarte magie en witte magie, maar uiteindelijk draait het allemaal om de intentie van de magiër. De kracht, gave, wijsheid en intelligentie van de magiër spelen een cruciale rol in de uitkomst van magische rituelen.

Zwarte Magie en de Terugslag

Zwarte magie wordt vaak toegepast om relaties te verbreken, iemand naar zich toe te trekken, of uit afgunst en wraak. Het kan ook worden ingezet voor het verkrijgen van geld en macht. Zowel de uitvoerder van het ritueel als degene die de opdracht geeft, kunnen echter een terugslag verwachten. Dit kan gebeuren omdat het ritueel is verbroken of niet succesvol is geweest. Vaak denken mensen dat het effect van zwarte magie permanent is, maar in werkelijkheid is het vaak van tijdelijke duur. Uiteindelijk kunnen zij zelf slachtoffer worden van hun eigen praktijken.

Genezing van Magische Invloeden

Ik help mensen die slachtoffer zijn geworden van zwarte magie en verbreek alle soorten vloeken en rituelen. Symptomen van zwarte magie kunnen variëren van ziekten, het gevoel gek te worden, de aanwezigheid van entiteiten, koude windvlagen, kapotte elektrische apparatuur, vreemde geuren, hartkloppingen en slapeloosheid. Zelfs milde vormen van zwarte magie kunnen blokkades veroorzaken, waardoor alles in het leven vastloopt. Met de juiste hulp van een ervaren persoon kunnen deze invloeden worden weggenomen.

Bescherming tegen Negatieve Invloeden

Na het reinigen van zwarte magie raad ik aan om een talisman te laten maken. Deze biedt bescherming tegen negatieve en magische invloeden. Ik vervaardig talismannen op naam van de persoon, zonder gebruik van fabrieksmatige voorwerpen of producten uit spirituele winkels. Alles wordt door mij persoonlijk gemaakt met mediterrane kruiden die ik zelf pluk in Italië, zoals katholieke priesters dat al sinds de middeleeuwen doen.

cloves

Consulten en Contact

Voor meer informatie kunt u een consult aanvragen via e-mail: nanette.cartomante@gmail.com. U kunt ook bellen naar 0909-0703, optie 4 in het menu, om een afspraak te maken. Tijdens het consult bespreek ik uw situatie en geef ik advies over de beste aanpak om magische invloeden te verwijderen en bescherming te bieden.

Wilt u meer lezen over zwarte magie lees dan ook mijn vele blogs over dit onderwerp.

Contact

Paragnost & Spiritual Coaching
Postbus 8867
1006 JB Amsterdam
Kvk 34364041
Btw: NL 00 1598 782 B15

 

Direct SKYPE

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met mij op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This