Wat is magie?

cinnamonMagie is de kunst om met energien ( zowel positieve als negatieve krachten) de toekomst te manipuleren.
Het is een kunst die door alle volkeren en culturen bedreven is en wordt, en bestaat al eeuwen en eeuwen voor het monoistische geloof. Het heeft door het jodendom, christendom en islam alleen een mutatie ondervonden. Er zijn tal van benamingen voor, maar uiteindelijk komt het allemaal op 1 ding neer de intentie. Er wordt veel gesproken over zwarte magie en witte magie, maar uiteindelijk bestaat er alleen maar magie, en zijn het de intentie’s die het goed of slecht maken, en niet helaas alleen de intentie’s maar ook de kracht en gave en heel belangrijk de wijsheid en intelligentie van een magier. Er wordt tenslotte niets voor niets gezegd kennnis is macht !!! in praktijk wordt zwarte magie veel toegepast, om relatie’s te verbreken, een man naar je toe te trekken, of alleen om afgunst en wraak en uiteraard geld en macht! de persoon die het ritueel verricht zowel als degene die daar opdracht voor geeft, kunnen allebei een “terug klap” verwachten van wat er gedaan is, of omdat het ritueel is verbroken of omdat het niet gepakt heeft. Mensen denken alleen op het moment van overwinning dat het heeft gewerkt,en dat het ook eeuwig werkt.
Maar vaak is het alleen van tijdelijke duur, en worden ze vaak zelf slachtoffer van hun eigen praktijken. Zelf genees ik mensen die slachtoffer zijn van (zwarte magie) magische invloeden en verbreek ik alle soorten van verschillende vloeken en rituelen.

clovesMensen die vaak slachtoffer zijn van zwarte magie, kunnen vaak zo ziek worden dat ze denken dat ze gek aan het worden zijn.
Vaak voelt men de aanwezigheid van entiteiten, een koude windvlaag, elektrisch apparatuur wat kapot gaat in huis, en vreemde geurtjes in huis, hartkloppingen, en slapeloosheid.
Soms kan het in veel mindere sterke mate “pakken” waardoor het voor blokkades zorgt, waardoor alles op dat moment in je leven vast komt te zitten.
Hoe erg het vaak ook lijkt het is met de juiste hulp van de juiste persoon te onderbreken en weg te halen.
Helaas, zie, hoor en lees ik steeds meer verhalen over mensen die beweren zwarte magie te kunnen verwijderen wat vaak niet het geval is, waardoor de gedupeerde personen vaak jaren op zoek zijn voordat ze eindelijk bij de juiste persoon terecht komen.
Ik raad u aan nooit uw eigen verhaal te vertellen, laat de persoon zoveel mogelijk eerst vertellen voordat u zelf toelichting geeft over uw verhaal…
Vraag een consult aan, en zie eerst wat die persoon u te vertellen heeft.

kruidenMeestal na het reinigen van zwarte magie raad ik aan om een talisman te laten maken.
Dit omdat men dan beschermd is tegen negatieve en magische invloeden.
Ik persoonlijk vervaardig talismannen voor bescherming tegen negatieve invloeden op naam van de persoon.
Ik werk nooit met voorwerpen en spullen afkomstig uit fabrieken of van spirituele winkels, alles wordt door mij zelf gemaakt.
Ik werk met mediterraanse kruiden, die ik zelf pluk in italie en die al gebruikt worden sinds de middeleeuwen door katholieke priesters.
Voor meer info kunt u een consult inplannen via e-mail, nanette.cartomante@gmail.com om een afspraak voor een consult te maken of bellen naar 0909-0703 optie 4 in het menu.

Contact

Paragnost & Spiritual Coaching
Postbus 8867
1006 JB Amsterdam
Kvk 34364041
Btw: NL 00 1598 782 B15

 

Direct SKYPE

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met mij op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This