Symptomen van Negativiteit in Huis

Als je het gevoel hebt dat er negativiteit in je huis hangt, kunnen er verschillende symptomen zijn die deze perceptie ondersteunen. Hoewel sommige van deze symptomen ook kunnen worden veroorzaakt door andere factoren, is het belangrijk om ze serieus te nemen en te kijken naar manieren om positieve energie te herstellen. Hier zijn enkele mogelijke symptomen van negativiteit in huis:

1.Onverklaarbare spanningen en conflicten:

Als er regelmatig spanningen en conflicten zijn tussen huisgenoten of familieleden, zonder duidelijke aanleiding, kan dit een teken zijn van negatieve energie in huis.

2.Een gevoel van zwaarte of ongemak:

Wanneer je thuis bent, voel je je misschien gespannen, angstig of ongemakkelijk, zelfs als er geen externe reden lijkt te zijn voor deze gevoelens.

3. Slechte nachtrust:

Als je moeite hebt om goed te slapen, last hebt van nachtmerries of vaak wakker wordt tijdens de nacht zonder duidelijke reden, kan dit wijzen op verstoorde energieën in je huis.

4. Onverklaarbare lichamelijke klachten:

Sommige mensen ervaren onverklaarbare lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, vermoeidheid of spijsverteringsproblemen, die lijken te verergeren wanneer ze thuis zijn.

5.Een gevoel van somberheid of depressie:

Als je merkt dat je je vaak somber, lusteloos of neerslachtig voelt wanneer je thuis bent, kan dit een teken zijn van negatieve energieën die je gemoedstoestand beïnvloeden.

6.Verlies van interesse in thuisactiviteiten:

Als je merkt dat je steeds minder interesse hebt in activiteiten die je normaal gesproken graag thuis doet, zoals koken, lezen of tijd doorbrengen met je gezin, kan dit wijzen op een gebrek aan positieve energieën in huis.

7.Onverklaarbare technische problemen:

Soms kunnen elektronische apparaten of technische systemen thuis onverklaarbaar storingen vertonen, zoals frequente storingen, uitval of defecten, die niet kunnen worden verklaard door normale oorzaken.

Als je deze symptomen herkent, kan het nuttig zijn om stappen te ondernemen om de energieën in je huis te zuiveren en te reinigen. Dit kan onder meer door het reinigen van jouw huis en of werkomgeving met esoterische kruiden, het plaatsen van beschermende amuletten of symbolen, het uitvoeren van reinigingsrituelen of het inschakelen van een ervaren medium of paragnost om je te begeleiden bij het reinigen van jouw huis en het herstellen van de positieve energie in je huis.

Persoonlijk reinig ik personen en hun omgeving zoals huis en werkplaats al meer dan 25 jaar en bereid ik esoterische kruiden en wierook en rituelen alsmede amuletten

Wilt u een Huis Reiniging? Maak dan een afspraak voor een consult om uw situatie in kaart te brengen, dit kan telefonisch op afspraak of in een Privé Consult in Amsterdam

Mocht u meer willen weten contacteer mij dan via mail : nanettecartomante@gmail.com of Bel naar tel: 0909-0703 keuze 4 in het menu voor een afspraak

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This