Huisreiniging

saltVaak komt het voor dat mensen zich niet op hun gemak voelen in hun huis, omdat ze er zich van bewust zijn van vreemde onverklaarbare geluiden, koudewind of tocht in huis, vreemde geurtjes en objecten die verdwijnen.

Vaak kan er sprake zijn van plaaggeesten of aardsgebonden geesten, die niet over zijn gegaan.
Hun aanwezigheid kun je dan ook zien als kinderirritatie door pesterijen zoals de bewoners angst aan te jagen of voorwerpen te laten verdwijnen.

Helaas is er ook de mogelijkheid dat het om een ander soort entiteiten gaat, die door Voodoo / Zwarte Magie rituelen gestuurd zijn, waardoor de pesterijen niet meer onschuldig zijn en waardoor de bewoners van het huis zich ook echt lichamelijk en geestelijk ziek gaan voelen.

U kunt merken dat er aanwezigheden zijn in een huis door o.a huishoudelijk apparatuur wat stuk blijft gaan, vreemde luchten ( vaak lijkt het wel een riolering die openstaat) gloeilampjes die constant doorbranden en vervangen moeten worden, geluiden en lichten die aan en uit gaan.

Vaak zijn de bewoners van het huis steeds moe, hebben vaak veel pech enz.
Dit komt omdat het energieveld waar zij zich bevinden een ander energieveld is dan waar zij thuis horen.
Hierbij is een een smudge van witte salie en een stokje wierook echt niet tegen opgewassen, en heeft u echt hulp van een persoon met gave en ervaring nodig.

Mocht u deze verschijnselen hebben in huis dan kunt u via mijn contact formulier een email sturen, nanettecartomante@gmail.com of bellen naar 0909-0703 optie 4 in het menu.

Nanette medium tarot reading

Contact

Paragnost & Spiritual Coaching
Postbus 8867
1006 JB Amsterdam
Kvk 34364041
Btw: NL 00 1598 782 B15

 

Direct SKYPE

Wilt u meer weten?

Neem dan contact met mij op.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This