Kruiden Magie

Het Verbreken van Zwarte Magie met kruiden

Kruiden Magie wordt veel gebruikt om zwarte magie te verbreken, en in de Mediterraanse cultuur wordt er dan ook veel met kruiden gewerkt in rituelen voor het verbreken van Zwarte Magie.

Persoonlijk werk ik de afgelopen 25 met alleen kruiden en rituelen voor het reinigen en verbreken van Zwarte Magie, ik gebruik de kruiden voor een ieder persoonlijk probleem

Mijn kruiden houd ik dan ook strikt geheim maar ik wil graag wat voorbeelden van kruiden en het gebruik van kruiden in Kruiden Magie met u delen om enig inzicht te verschaffen

Mocht u echt zware klachten dmv Zwarte Magie ervaren contacteer mij dan voor een persoonlijke behandeling op maat

Mediterrane kruiden staan al eeuwenlang bekend om hun magische en genezende eigenschappen. Hier zijn enkele voorbeelden van mediterrane kruiden en hun vermeende magische werking:

1. Rozemarijn:

Rozemarijn wordt traditioneel geassocieerd met bescherming, zuivering en liefde. Het wordt gebruikt in rituelen om negatieve energieën af te weren, spirituele helderheid te bevorderen en liefdesenergieën te versterken.

2. Salie:

Salie staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en wordt gebruikt om negatieve energieën te verdrijven en ruimtes te reinigen. Het wordt ook gebruikt voor bescherming, genezing en spirituele zuivering.

3. Tijm:

Tijm wordt geassocieerd met moed, kracht en bescherming. Het wordt gebruikt in rituelen om energie te versterken, psychische krachten te bevorderen en negativiteit af te weren.

4. Lavendel:

Lavendel staat bekend om zijn kalmerende en ontspannende eigenschappen. Het wordt gebruikt in meditatie, dromenwerk en rituelen om innerlijke rust te bevorderen, spirituele helderheid te vergroten en positieve energieën aan te trekken.

5. Oregano:

Oregano wordt geassocieerd met geluk, bescherming en genezing. Het wordt gebruikt in rituelen om positieve energieën aan te trekken, negativiteit af te weren en genezing te bevorderen.

6. Basilicum:

Basilicum staat bekend om zijn liefdevolle en beschermende eigenschappen. Het wordt gebruikt in rituelen om liefde aan te trekken, relaties te versterken en bescherming te bieden tegen negatieve invloeden.

7. Dragon:

Dragon wordt geassocieerd met kracht, bescherming en voorspoed. Het wordt gebruikt in rituelen om energie te versterken, doelen te bereiken en positieve veranderingen te bevorderen.

Het gebruik van mediterrane kruiden in magische praktijken varieert afhankelijk van de specifieke intentie en traditie. Of het nu gaat om het branden van kruidenbundels, het maken van kruidenzakjes, het toevoegen van kruiden aan baden of het gebruik van kruiden in spreuken en rituelen, mediterrane kruiden kunnen een krachtige aanvulling zijn op spirituele praktijken. Het is belangrijk om altijd met respect en dankbaarheid met deze kruiden om te gaan en hun magische werking te waarderen.

Kruiden voor Huis Reinigingen:

Hieronder enige voorbeelden van kruiden en wierook voor simpele huisreinigingen , uiteraard voor serieuze klachten raadpleeg dan Nanette die speciaal voor uw probleem kruiden bereidt voor huisreinigingen en reinigingen van zwarte magie, uiteraard staan de kruiden die Nanette gebruikt hier niet vermeldt

Het uitroken van je huis met kruiden is een krachtige manier om negatieve energieën te verwijderen en een harmonieuze sfeer te creëren. Hier zijn enkele kruiden die vaak worden gebruikt om huizen te reinigen en te zuiveren:

1. Salie:

Salie is een van de meest populaire kruiden voor het reinigen van negatieve energieën. Het branden van salie, ook wel bekend als “smudging”, kan helpen om de atmosfeer te zuiveren en een gevoel van helderheid en rust te brengen.

2. Ceder:

Ceder wordt vaak gebruikt om bescherming te bieden en negatieve energieën af te weren. Het heeft een aardse geur en wordt vaak gebruikt in combinatie met salie voor een krachtige reiniging.

3. Palo Santo:

Palo Santo, wat “heilig hout” betekent, wordt al eeuwenlang gebruikt in sjamanistische tradities vanwege zijn zuiverende en genezende eigenschappen. Het heeft een zoete, houtachtige geur die rust en helderheid brengt.

4. Rozemarijn:

Rozemarijn staat bekend om zijn zuiverende en beschermende eigenschappen. Het kan worden gebruikt om negatieve energieën te verdrijven en positieve energieën aan te trekken.

5. Lavendel:

Lavendel heeft een kalmerende en ontspannende geur en wordt vaak gebruikt om een vredige sfeer te creëren. Het kan helpen om stress te verminderen en de geest te zuiveren.

6. Witte salie (Desert Sage):

Witte salie, ook bekend als Desert Sage, is een variant van salie die wordt gebruikt voor spirituele reiniging. Het heeft een krachtige geur en wordt vaak gebruikt om negatieve energieën te verdrijven en bescherming te bieden.

Om je huis uit te roken van negatieve energieën, kun je een bundel van deze kruiden samenbinden en aansteken, of je kunt gebruik maken van losse kruiden in een vuurvaste kom of schaal. Laat de rook door elke kamer van je huis gaan, terwijl je je intentie uitspreekt om negativiteit weg te laten drijven en positieve energieën binnen te laten. Wees voorzichtig bij het omgaan met vuur en zorg ervoor dat je de rook goed ventileert.

Voor op maat gemaakte kruidenbaden met speciale kruiden en huisreinigingen kunt u mij contacteren op 0909-0703 keuze 4 in het menu of mail naar nanettecartomante@gmail.com

Lees meer over verschillende vormen van Magie en Zwarte Magie en op mijn blogs

 

Nanette medium tarot reading

Kruiden Magie by NanetteMediumTarotReading

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This