Symptomen Zwarte Magie

Vermoedt u dat u slachtoffer bent van Zwarte Magie ?

 

In eerste plaats om dit vast te stellen raad ik u aan om een consult in te plannen in mijn praktijk in Amsterdam of telefonisch op afspraak

Symptomen van zwarte magie kunnen variëren afhankelijk van de aard van de vloek of het negatieve energiewerk dat wordt toegepast. Hoewel deze symptomen ook andere oorzaken kunnen hebben is het raadzaam om eerst een arts te raadplegen

Symptomen van mogelijke zwarte magie kunnen variëren afhankelijk van de aard van de vloek of het negatieve energiewerk dat wordt toegepast. Hoewel deze symptomen ook andere oorzaken kunnen hebben, is het belangrijk om ze serieus te nemen als je het gevoel hebt dat je mogelijk het slachtoffer bent van zwarte magie. Enkele symptomen kunnen zijn:

1. Lichamelijke klachten:

Onverklaarbare lichamelijke pijn, zoals hoofdpijn, buikpijn, of plotselinge gezondheidsproblemen zonder medische oorzaak.

2. Emotioneel niet in balans:

Ongewone stemmingswisselingen, plotselinge depressie, angst of extreme angst zonder aanwijsbare reden.

3. Verstoring van slaap:

Plotselinge slapeloosheid, nachtmerries, of het ervaren van onrustige slaap zonder duidelijke oorzaak, dit mn tussen de uren 2.00 t/m 5.00 uur in de ochtend

4. Financiële tegenslagen:

Onverwachte financiële problemen, verlies van inkomen, of het ervaren van financiële instabiliteit zonder duidelijke reden.

5. Relatieproblemen:

Onverklaarbare spanningen, conflicten of breuken in relaties, inclusief familie, vriendschappen of romantische relaties.

6. Pech en mislukking:

Ongewone reeks tegenslagen, mislukkingen, of obstakels in verschillende aspecten van je leven, zoals werk, studie, of persoonlijke doelen.

7. Verminderde energie:

Constante vermoeidheid, lusteloosheid, of gebrek aan motivatie en energie, zelfs na rust en ontspanning.

8.Aanwezigheid voelen:

Het gevoel hebben dat je wordt geobserveerd, schaduwen zien in hoeken en koude wind langs je lichaam of het ervaren van een gevoel van vervreemding van jezelf en anderen.

Let op: deze symptomen kunnen ook worden veroorzaakt door andere factoren, zoals stress, gezondheidsproblemen, of mentale/emotionele belasting. Het is belangrijk om altijd professionele hulp te zoeken bij het identificeren en aanpakken van eventuele gezondheids- en welzijnsproblemen. Als je het gevoel hebt dat je het slachtoffer bent van zwarte magie, is het ook raadzaam om contact op te nemen met een ervaren spiritueel begeleider of een professional die gespecialiseerd is in het verwijderen van negatieve energieën en vloeken.

Om uw verhaal in kaart te brengen raad ik aan om een consult in te boeken om te constateren wat er gaande is in uw leven uiteraard raad ik aan om uw verhaal niet alvorens te doen maar om door mij uw verhaal in kaart te brengen dmv verleden en heden en toekomst vind ik de oorzaak van uw problemen alsmede de oplossing.

Mocht er geen sprake zijn van zwarte magie dan zal ik hierover ook heel eerlijk in zijn, een ding staat vast u gaat na een consult met een oplossing naar huis

Ik stel dan ook een behandeling op maat op voor uw probleem zodat u weer volledig herstelt, dmv rituelen en producten die ik voor u bereidt, denk hierbij aan Reinigingsbaden en Verbreking van Zwarte Magie en Huisreiniging van negativiteit

Wilt u meer te weten komen over Zwarte Magie en het Verbreken van Zwarte Magie lees dan ook mijn andere pagina’s en volg mijn blog!

Voor afspraken kunt u mij mailen naar info@nanettemediumtarotreading.com

Nanette

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

U heeft succesvol ingeschreven!

Share This