Waar Moet U op Letten om een Betrouwbare Paragnost te Herkennen?

In de afgelopen tien jaar is er veel veranderd in de wereld van paragnosten en mediums, vooral door de opkomst van het internet. Helaas heeft dit geleid tot een toename van mensen die zich zonder enige kwalificatie als paragnost of healer profileren. Dit maakt het moeilijker voor cliënten om betrouwbare professionals te vinden. Hier zijn enkele tips om een betrouwbare paragnost te herkennen:

Controleer de KvK-registratie

Een officiële website moet een KvK-nummer (Kamer van Koophandel) en inschrijving hebben. Dit is een belangrijke indicator van een legitiem bedrijf. Ontbreekt deze registratie, dan heeft u waarschijnlijk te maken met een onbetrouwbare “paragnost” of healer.

Officiële Betaalmethodes

Betrouwbare paragnosten bieden officiële betaalmethodes aan. Vermijd mensen die alleen contant geld accepteren of vage betaalmethodes gebruiken, want dit kan een teken zijn van een illegale praktijk.

Persoonlijke Gegevens en Informatie

Geef geen persoonlijke gegevens of informatie over uw problemen met negativiteit voordat u zeker weet dat u met een betrouwbare professional te maken heeft. Onbetrouwbare paragnosten kunnen deze informatie misbruiken om u onnodige diensten te verkopen.

Prijslijst en Transparantie

Een legitieme ondernemer of zelfstandige heeft altijd een tarievenlijst beschikbaar. Als er geen prijslijst te vinden is en er ontbreekt een KvK-nummer, wees dan op uw hoede. Transparantie over kosten is een teken van een professionele werkwijze.

Vermijd Onprofessioneel Gedrag

Betrouwbare paragnosten zullen u niet ongevraagd benaderen via e-mail of telefoon nadat u eenmalig contact heeft gezocht voor informatie. Dit gedrag is onprofessioneel en kan worden gezien als een vorm van stalking. Zet duidelijke grenzen en ga niet in zee met mensen die deze overschrijden.

Echte Foto’s op de Website

Een betrouwbare paragnost heeft een echte foto van zichzelf op de website staan. Vertrouw geen websites zonder foto’s van de dienstverlener, vooral niet als ze wel om uw foto vragen. Dit is een belangrijke vorm van transparantie.

Copycats en Misleiding

Helaas zijn er mensen die teksten en informatie van betrouwbare paragnosten kopiëren om zichzelf te promoten. Wees op uw hoede voor mensen die gratis diensten aanbieden via mobiele nummers. Dit is vaak een valstrik om u later veel geld te vragen.

Samenvatting

  1. Controleer KvK-registratie: Een officiële website heeft altijd een KvK-nummer.
  2. Officiële betaalmethodes: Vermijd vage of alleen contante betaalmethodes.
  3. Geef geen persoonlijke gegevens vooraf: Zorg ervoor dat u met een betrouwbare professional te maken heeft.
  4. Controleer de prijslijst: Transparantie over kosten is verplicht en een teken van professionaliteit.
  5. Vermijd ongevraagd contact: Professionele paragnosten zullen u niet stalken.
  6. Echte foto op de website: Vertrouw geen websites zonder foto van de dienstverlener.
  7. Pas op voor copycats: Wees op uw hoede voor mensen die teksten kopiëren en gratis diensten aanbieden.

Door deze tips te volgen, kunt u hopelijk een betrouwbare paragnost vinden die u echt kan helpen. Heeft u verdere vragen of wilt u een consult boeken? Neem dan contact met mij op via info@nanettemediumtarotreading.com.


wierrook

 

 

Share This