Waar moet u opletten om een betrouwbare paragnost te herkennen ?

Op het gebied van een paragnost of medium raadplegen is er de afgelopen 10 jaar door toe doen van internet heel veel veranderd.

Helaas zijn veel mensen zich als paragnost of healer gaan profileren op het internet met een website of een spirituele hulplijn zonder daar enige vorm van kwalificatie voor te bezitten.

Veel mensen doen dit werk zwart voor een snelle en extra bijverdienste waardoor de markt oververzadigd is en het voor mensen steeds moeilijker wordt om het onderscheid te maken.

U kunt een officiële website herkennen aan het KvK nummer en inschrijving en officiële betaalmethodes.

Ontbreekt er iedere vorm van KvK registratie dan heeft u te maken met een abusieve “paragnost” of healer.

Helaas zijn bij mij verschillende teksten in de afgelopen jaren gekopieerd door een dame die zich uitgeeft als paragnost en vervolgens mensen uitnodigd voor een gratis gesprek via haar mobiele nummer.

Niets is minder waar want bij deze dame is niets gratis en zij zal er alles aandoen om zoveel mogelijk geld aan u te vragen

Via mijn teksten heeft ze zich cliënten weten te bemachtigen, die door haar zijn gedupeerd voor honderden euro’s.

Ik raad u aan om bij iedere spirituele website naar de contactgegevens en KvK inschrijving te kijken om te zien of het om een betrouwbaar bedrijf gaat alvorens een afspraak te maken

Ik snap dat gratis leuk klinkt, maar ik kan u verzekeren dat dat niet het geval iswierrook

Persoonlijk heb ik de afgelopen jaren vele teksten moeten laten verwijderen wegens copyright

Verder raad ik u aan, geen persoonlijke gegevens en informatie voor vragen over negativiteit te verstrekken, mensen zullen u dan altijd verzekeren dat dat het geval is en u geld vragen voor iets wat misschien overbodig is.

Geloof niet dat negativiteit in sessie’s verwijderd kan worden want dat kan niet, en al helemaal niet over de telefoon.

Kijk altijd naar een tarieven lijst want een prijslijst is verplicht bij een ondernemer of zelfstandige.

Ziet u geen vermelding van prijzen en een KvK nummer haak dan af, want dan is deze persoon niet transparant.

Vaak worden cliënten door paragnosten door email of telefoon gecontacteerd nadat zij eenmalig contact voor informatie zochten.

Dit is een duidelijk teken om een grens te trekken en niet verder met deze persoon in zee te gaan, want dit is niet alleen zeer onprofessioneel het is simpel weg een vorm van stalken.

Kijk altijd of een coach, paragnost en/ of medium haar echte foto heeft staan, vertrouw geen website’s zonder foto die vervolgens wel om uw foto vragen, ook die is vorm van transparantie.

Ik hoop hiermee u iets meer duidelijkheid te hebben gegeven waar u op moet letten alvorens een betrouwbare paragnost te raadplegen

Nanette

Share This