Het verbreken van guna-guna, of het verwijderen van de negatieve effecten van zwarte magie, is een complex proces dat vaak afhankelijk is van de culturele en spirituele tradities waarin het wordt uitgevoerd. Hier zijn enkele algemene benaderingen die worden gebruikt om guna-guna te verbreken:

1. Spirituele reinigingsrituelen:

Verschillende spirituele reinigingsrituelen kunnen worden uitgevoerd om negatieve energieën te verwijderen en bescherming te bieden tegen verdere schade. Dit kan het gebruik van gebeden, mantra’s, wierook, heilig water, en andere rituele objecten omvatten, afhankelijk van de specifieke tradities en overtuigingen.

2. Consultatie met spirituele genezers:

Mensen die geloven dat ze onder de invloed van guna-guna staan, kunnen hulp zoeken bij ervaren spirituele genezers, sjamanen, of andere spirituele leiders. Deze genezers kunnen advies geven, genezingsrituelen uitvoeren, beschermende amuletten verstrekken, of andere methoden gebruiken om de negatieve effecten van zwarte magie te verbreken.

3. Gebruik van beschermende amuletten en talismannen:

Het dragen of plaatsen van beschermende amuletten en talismannen kan worden gebruikt om bescherming te bieden tegen negatieve energieën en de invloed van guna-guna te verminderen. Deze amuletten kunnen symbolen, mantra’s, of andere spirituele objecten bevatten die worden verondersteld bescherming te bieden tegen zwarte magie.

4. Verandering van levensstijl:

Soms wordt geadviseerd om veranderingen aan te brengen in de levensstijl, zoals het vermijden van bepaalde plaatsen of mensen die worden geassocieerd met negatieve energieën, het praktiseren van spirituele disciplines zoals meditatie en gebed, en het cultiveren van positieve gedachten en emoties.

Het verbreken van guna-guna vereist vaak geduld, toewijding, en een diep geloof in spirituele principes. Het is belangrijk op te merken dat deze benaderingen sterk kunnen variëren afhankelijk van de culturele en spirituele tradities waarin ze worden toegepast, en dat het raadzaam is om professioneel advies in te winnen van ervaren spirituele genezers of leiders.

Voor informatie of een consult om vast te stellen of u bewerkt bent door vloeken of zwarte magie , raad ik u aan om een mail te sturen voor een afspraak

Ik verbreek en verwijder zwarte magie en vloeken en vervaardig amuletten voor bescherming

U kunt mij bellen op 0909-0703 keuze 4 in het menu
 Mailen naar nanettecartomante@gmail.com

 

Share This