Reinigingen over de telefoon: Wat u moet weten

De afgelopen maanden heb ik veel verzoeken ontvangen voor telefonische reinigingen en healing, ook wel bekend als reinigingen en verbreken van zwarte magie over de telefoon. Helaas moet ik iedere cliënt hetzelfde vertellen: dergelijke diensten bestaan simpelweg niet en kunnen niet werken. Het is een methode waarmee mensen onnodig op kosten worden gejaagd en aan het lijntje worden gehouden.

Waarom Telefonische Reinigingen niet werken

Reinigingen van zwarte magie over de telefoon zijn niet mogelijk. Om een effectieve reiniging uit te voeren, heeft een medium specifieke gegevens nodig om mee te werken. Het werk moet zorgvuldig worden uitgevoerd en vaak moet de cliënt zelf ook nog een aantal dingen doen om het proces af te ronden. Dit kan niet via een telefoonlijn worden gedaan.

Misbruik en manipulatie

Helaas zie ik steeds vaker dat mensen tot wel €2000,- of meer aan telefonische kosten maken voor healingen die simpelweg niet kunnen werken. Dit soort praktijken zijn niets minder dan manipulatie en misbruik van de angst van de cliënt. Vooral op spirituele bellijnen worden klanten vaak urenlang in de wacht gezet met de belofte van een reiniging die nooit zal plaatsvinden.

Wees voorzichtig

Het is begrijpelijk dat het aantrekkelijk lijkt om vanuit huis, zonder enige moeite, een reiniging te ondergaan. Echter, dit maakt u een makkelijk slachtoffer voor frauduleuze praktijken. Ja, u kunt een telefonisch consult aangaan, maar wees alert. Als u merkt dat er met uw angst wordt gespeeld, leg dan onmiddellijk de telefoon neer.

Betrouwbare alternatieven

Als u echt een consult wilt via een betrouwbare telefonische hulplijn, raad ik de volgende links aan:

Bij deze platforms kunt u met uw klachten terecht en wordt er daadwerkelijk iets aan gedaan.

Contact

Voor vragen en informatie kunt u mij altijd bereiken via e-mail of bellen naar 0909-0703, optie 4 voor een afspraak in praktijk voor een privé sessie in Amsterdam en een offerte voor reiniging op maat


Nanette

Paragnost & Spiritual Coaching


Door deze informatie te volgen, kunt u zich beschermen tegen misleidende praktijken en de juiste hulp vinden die u nodig heeft.

Share This