Reinigingen over de Telefoon

Sinds afgelopen maanden, krijg ik veel verzoeken voor een telefonische reiniging en healingen oftewel reinigingen over de telefoon.

Helaas moet ik iedere cliënt het zelfde verhaal vertellen dat zoiets simpel weg niet bestaat of kan en dat u onnodig op kosten wordt gejaagd en onnodig aan het “lijntje” wordt gehouden.

Reinigingen over de telefoon bestaan niet, of beter gezegd kunnen niet.

Uiteraard om een reiniging te doen, heeft een medium bepaalde gegevens nodig waarop zij/hij mee werken, Het werk wordt dan vervolgens als het eindelijk af is aan de cliënt gegeven, die daar nog iets mee dient te doen in sommige gevallen.

Ik vind het in en in triest dat mensen op €2000,- of zelfs meer aan telefonische kosten worden gejaagd voor healingen die niet kunnen werken onder het motto van reigingen over de telefoon

De laatste hype is dat deze reinigingen over de telefoon veelvuldig op  spirituele bellijnen gebeurd waar de klant letterlijk voor uren in de wacht wordt gezet, met een muziekje en al, en dan dagelijks dit moet herhalen om voor uren aan de telefoon te hangen, zonder niets te hebben opgelost

Dit is niks minder dan manupuleren, misbruik maken van de cliënt haar angst.Ik snap dat vanuit huis zonder uit je luie stoel te komen en zonder enige vorm van verder onderzoek het zeer makkelijk is om slachtoffer te worden van deze praktijken.

Ja u kunt een telefonisch consult aangaan, uiteraard zonder reiniging, maar dan nog raad ik u aan dat wanneer u bemerkt met angst te worden gemanipuleerd de telefoon neer te leggen.

Dus nogmaals raad ik u af om met reinigingen over de telefoon aan te gaan, zoek verder en u zult een betrouwbare paragnost vinden.

Mocht daadwerkelijk een consult willen op een betrouwbare telefonische hulplijn dan raad ik beide onderstaande links aan.

Niet alleen kunt u hier met uw klachten terecht, maar wordt daarmee werkelijk wat gedaan.

De telefonische hulplijnen die betrouwbaar zijn :

www.yourspiritualnetwork.com

www.paragnostenplatform.nl

Voor vragen en informatie kunt u mij altijd bereiken via email of bellen naar 0909-0703 optie 4

Nanette

Share This