Spiritueel Bewust Leven: Innerlijke Rust en Eerlijkheid

Na meer dan 20 jaar ervaring op internationaal niveau, zowel in persoonlijke consulten als telefonisch, ben ik vaak gestuit op tijdsdruk, ongeduld en zweverigheid. Om meer duidelijkheid te scheppen in deze chaos van spiritueel leven, ben ik begonnen met bloggen. Mijn doel is om mensen te helpen innerlijke rust te vinden en te ervaren wat spiritualiteit werkelijk behoort te bieden: rust, vertrouwen en zelfbewustzijn.

De Uitdagingen van Voorspellingen en Verwachtingen

Het is nooit de bedoeling van een spiritueel coach, paragnost of medium om wantrouwen, onrust of onzekerheid te creëren. Helaas gebeurt dit dagelijks, waarbij mensen zich vastklampen aan voorspellingen en zichzelf in afwachting plaatsen tot hun hoop wordt vervuld. Als spiritueel begeleider is het onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig om te gaan met informatie en eerlijk en betrouwbaar te blijven, ongeacht de voorspellingen die naar voren komen.

Leef in het Hier en Nu: Carpe Diem

Het is van cruciaal belang om mensen te attenderen op het heden: “Carpe Diem, pluk de dag,” want vandaag komt niet meer terug. Het is mijn overtuiging dat een paragnost zou moeten vertellen wat hij of zij ontvangt, zonder beïnvloeding door het verhaal van de cliënt. Op die manier worden er geen dingen verteld die slechts gewenst zijn om te horen.

Realiteit van Spirituele Termen

In mijn werk hoor ik vaak termen als tweelingzielen, soulmates en andere spirituele begrippen die soms te pas en te onpas worden gebruikt. Hoewel zielsverwanten en soulmates bestaan, betekent dit niet automatisch dat zij de partner van uw dromen zijn, of dat u daarop moet wachten. Het leven is een avontuur dat geleefd moet worden. Als de juiste persoon op uw pad komt, zult u dat weten zonder hulp van een paragnost. In de tussentijd ontmoet u wellicht andere mensen waar u mooie ervaringen mee kunt delen.

Toekomstige Onderwerpen

In mijn toekomstige blogs zal ik dieper ingaan op deze onderwerpen, zoals tweelingzielen, zielsverwanten, uittredingen, leven na de dood, religie en andere belangrijke spirituele zaken. Ik hoop dat deze inzichten u zullen helpen om met beide benen op de grond te blijven staan in uw dagelijks leven. Het leven is aards en elke ervaring verdient het om gekoesterd te worden.


Volg mijn blog voor meer inzichten en blijf geaard terwijl u uw spirituele pad bewandelt.

Met warme groeten,

Nanette

Paragnost & Spiritual Coach


Ik hoop dat mijn blogs u zullen inspireren en helpen om uw spirituele reis op een gezonde en geaarde manier voort te zetten.

Share This