Na meer dan 20 jaar praktijk te houden op internationaal niveau en het dagelijkse contact met cliënten zowel in praktijk als telefonisch, ben ik vaak tegen het stukje tijd, onrust, ongeduld en zweverigheid oftewel niet geaard gestoten.
Uiteindelijk heb ik besloten om te bloggen om meer duidelijkheid te scheppen in deze chaos om spiritueel bewust te leven, en de innerlijke rust te kunnen ervaren en beleven wat spiritualiteit behoort te geven : rust, vertrouwen en weten / beseffen.
Het kan en mag nooit de bedoeling van welke spiritual coach, paragnost of medium zijn om wantrouwen onrust of onzekerheid te scheppen of te creëren.
Helaas gebeurd dit dagelijks en grijpen de mensen zich vast om houvast te zoeken in uitspraken van paragnosten en mediums omdat datgene te horen wat ze graag willen horen.
Het trieste hiervan is dat deze mensen naar deze voorspellingen gaan toeleven of zichzelf in de wacht te zetten, tot dat dat gene gebeurd waar al hun hoop op dat moment gevestigd is.
Als Paragnost of Spiritual Coach dient men zorgvuldig met gegeven informatie om te gaan, en eerlijk en betrouwbaar te blijven in een ieder moment.
Men dient de persoon ondanks welke voorspellingen dan ook te attenderen op het heden : CARPE DIEM, PLUK DE DAG, want vandaag komt niet meer terug.

Hoe dient men  dan uiteindelijk om te gaan met gegeven informatie?
Allereerst ben ik van mening de paragnost te laten vertellen wat hij of zij doorkrijgt, en niet uw eigen verhaal te doen, waarop uiteindelijk wordt ingespeeld en er dingen worden verteld die u graag wilt horen.
Door menige Paragnosten hoor ik continu termen als tweelingzielen, soulmates en allemaal mooie termen en woorden vallen die tenallertijden te onpas worden toegepast.

Ja er bestaan soulmates, maar dat hoeft niet altijd de man van uw dromen te zijn, en zeker niet dat u daarop moet wachten.
Beleef, leef en geniet en als Mister Right of Mrs Right u pad kruist, dan zult u geen behoefte hebben om een paragnost of een spiritual coach te spreken, dan zult u alleen maar opgaan in uw mooie belevenis, in de tussen tijd zult u zekere mannen of vrouwen die uw pad kruisen mogen ontmoeten waar u een leuke ervaring mee kunt delen zonder dat er sprake is van een zielsverwant.

Ik zal in mijn toekomstige blogs over deze verschillende onderwerpen bloggen zoals termen als tweeling zielen, zielsverwanten en andere spirituele begrippen zoals uittredingen, leven na de dood, religie en andere belangrijke zaken.
Ik hoop dat u ze in uw dagelijks leven kunt meenemen door met beide benen op de grond te blijven staan.
Want onthoud het leven is aards en wij dienen van ieder moment een mooie ervaring te maken…

Share This