Ik verwijder en verbreek magie en vloeken en entiteiten sinds ruim 20 jaar Internationaal en in Nederland.
Sinds ik mij heb gewijd aan deze vorm van genezing kon ik met zekerheid vast stellen dat ik dan ook de enige persoon was met een uitgebreide informatie over dit onderwerp Magie of in dit geval zwarte magie.
Om iets te kunnen verbreken, opheffen of te verwijderen, behoord men te weten wat het is en het zelf hebben ondervonden.

Helaas hebben zich in de afgelopen 2 jaar verschillende mensen websites over dit onderwerp aangemaakt met de belofte van verbreking, dat alleen al gezien hun teksten vrijwel duidelijk maakt hiervan geen ” kaas  te hebben gegeten.
Sterker nog ze vragen de slachtoffers alles te vertellen om dit te verbreken.
Het bestaat absoluut niet dat u uw verhaal moet doen, en helemaal niet dat deze persoon geen eens medium of paragnost is en toch denkt mensen te behandelen.

Uiteraard werken deze behandelingen niet en komen gedupeerde wederom met nog ergere klachten bij mij in praktijk.
Er bestaat geen behandel plan bestaande uit sessies waarbij men 10 a 20 keer moet terug keren.
Of het probleem wordt in een keer volledig aangepakt , waarbij men in een week de resultaten voelt of niets.
Er is geen midden weg dat is bedrog.

Tegenwoordig houden steeds meer New Age mensen zich bezig met het zuiveren en verwijderen van zwarte magie, met zeer onorthodoxe behandel methodes, namelijk per email en vervolgens met het sturen van energie, waarbij beloftes worden gemaakt om voor altijd beschermd,niets kan je meer raken etc.
Dit is echter de reinste ONZIN!!!
Er bestaat geen 100 %, duidelijk dat deze personen niet weten waar ze het over hebben.
Zij nemen niet eens de moeite om vasttestellen wat de persoon in kwestie mankeert, nee zij gaan er direct vanuit van wat de klant aangeeft, m.a.w ze gebruiken de informatie van de klant en niets meer…
Dit is onethisch en zeer verantwoordelijk en alles behalve professioneel.

Denkt u slachtoffer te zijn, vertel dat dan niet, en luister wat de persoon in kwestie u verteld.
Opmerkelijk dat weinig mensen, zich hadden gespecialiseerd in een complexe materie en nu als hype zich overal aanbieden.
Met de meest opmerkelijke beloftes…

Wilt u een consult maak dan een afspraak face to face alvorens u beslist om met deze persoon een behandel plan aan te gaan.
Laat u niet verleiden door misleidende verkoop praatjes
Een echte paragnost met gave zal u niets “verkopen” en uiteraard is niets verplicht.
Laat u niet bang maken…
En zeker geen beloftes waar men zelfs stelt magie te verwijderen uit vorige levens….dit is het grootste fabeltje wat ik heb gelezen, en ik vraag mij af of zij zelf niet beter ergens in therapie kunnen gaan i.p.v gedupeerden nog verder te duperen..

Laat u verstand en intuïtie zich leiden naar een persoon die daadwerkelijk iets kan bewijzen waardoor u overtuigd bent…
Uiteraard staat mijn praktijk voor u open voor een privé consult, waar naar gelieve ik vriendelijk verzoek mij geen vooraf informatie te verstrekken

Share This