Verbreking van Zwarte Magie

Wat is Zwarte Magie?

Zwarte magie is een vorm van magie die wordt gebruikt om anderen schade te berokkenen of te manipuleren. Het kan negatieve energieën en invloeden in je leven brengen, waardoor je je uitgeput, ongelukkig of ziek kunt voelen. Het is belangrijk om te weten hoe je jezelf en je omgeving kunt beschermen en reinigen van deze negatieve krachten.

Symptomen van Zwarte Magie

– Onverklaarbare gezondheidsproblemen
– Voortdurende pech of tegenslagen
– Intense angst of depressie
– Problemen in relaties en op het werk
– Gevoel van een zware, negatieve aanwezigheid

Stappen voor het Verbreken van Zwarte Magie

1. Herkenning en Acceptatie
– Bewustwording: Het eerste en belangrijkste is het herkennen en accepteren dat je mogelijk onder invloed van zwarte magie staat.

2. Beschermende Rituelen
Beschermingsamulet: Draag een beschermend amulet zoals een hamsa, een kruis, of een andere talisman die voor jou betekenisvol is.
Visualisatie:Visualiseer een beschermend licht om je heen dat negatieve energieën afweert.

3. Reinigingsrituelen
Het uitroken met esoterische wierook : Gebruik de esoterische wierook van Nanette, of korrel wierook zoals Olibanum of Dammar om jezelf en je huis te reinigen van negatieve energie.

Zoutbaden: Neem regelmatig zoutbaden. Zeezout of speciale esoterische kruiden baden van Nanette met omschrijving, dit helpt om negatieve energieën uit je lichaam te trekken.
Heilig Water: Besprenkel jezelf en je huis met heilig water.

 4. Gebeden en Mantra’s
Gebeden: Bid tot een hogere macht om bescherming en leiding. Dit kan volgens jouw religieuze overtuigingen of spirituele praktijken.
Mantra’s: Reciteer beschermende mantra’s zoals de Gayatri Mantra of andere heilige teksten die je kracht en bescherming geven.

5. Energiehealing en Professionele Hulp
Overweeg om de verbreking met Nanette Medium Tarot Reading te nemen die je met meer dan 25 jaar ervaring en expertise kan helpen jou energetisch te zuiveren.
Professionele Hulp:Raadpleeg een spirituele specialist of sjamaan die ervaring heeft met het verbreken van zwarte magie.

6. Positieve Energie
Meditatie:Beoefen dagelijkse meditatie om je geest te kalmeren en je energieveld te versterken.
Kristallen:Gebruik beschermende kristallen zoals zwarte toermalijn, obsidiaan of amethist om negatieve energieën af te weren.
Omgeving:Zorg voor een positieve en harmonieuze omgeving. Vul je huis met licht, gelach en liefde.

Nanette kan u helpen om jouw innerlijke rust weer terug te krijgen jouw angsten weg te nemen en de zwarte magie te verbreken

Nazorg van zwarte magie en onderhoud

Regelmatige Reiniging:Houd jezelf en je leefruimte regelmatig energetisch schoon.
Positieve Levensstijl: Handhaaf een positieve levensstijl door gezond te eten, voldoende te rusten en jezelf te omringen met positieve mensen.
Bescherming:Blijf beschermende rituelen en praktijken toepassen om jezelf tegen toekomstige aanvallen te beschermen.

Het verbreken van zwarte magie is een proces dat tijd en toewijding vereist. Door deze stappen te volgen, kun je jezelf bevrijden van negatieve invloeden en een leven vol positieve energie en welzijn

Vermoed je dat je slachtoffer bent van zwarte magie ? Neem dan contact met Nanette op voor een reading en een behandelplan op maat van jouw probleem

Je kunt mailen naar info@nanettemediumtarotreading.com

Share This