Een paragnost is iemand die beweert over paranormale of bovennatuurlijke gaven te beschikken, zoals helderziendheid, helderhorendheid, heldervoelendheid, of andere vormen van intuïtieve waarneming. Deze personen beweren in staat te zijn informatie te verkrijgen die niet via gewone zintuiglijke waarneming verkregen kan worden, zoals het lezen van de toekomst, het ontvangen van boodschappen van overledenen, of het interpreteren van energieën.

Helderziendheid verwijst naar het vermogen om visioenen, beelden of informatie te ontvangen die niet door de normale zintuigen worden waargenomen. Helderhorendheid betreft het ontvangen van geluiden, stemmen of boodschappen die anderen niet kunnen horen. Heldervoelendheid houdt in dat iemand subtiele energieën of emoties kan voelen die niet fysiek aanwezig zijn.

Paragnosten kunnen hun gaven gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals het geven van readings, het bieden van spiritueel advies, het assisteren bij het oplossen van problemen, en het bieden van inzicht in persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Heeft u interesse in een consult met een paragnost ? Bent u benieuwd wat een paragnost u kunt vertellen? Neem dan contact op met Nanette en plan een afspraak voor een privé consult in Amsterdam

U kunt mailen naar info@nanettemediumtarotreading.com

Share This