Een Recept voor een Spiritueel Reinigingsbad

Spirituele reinigingsbaden zijn een krachtige manier om negatieve energieën los te laten, je aura te zuiveren en je spirituele energie te vernieuwen. Hier zijn enkele ingrediënten die vaak worden gebruikt in spirituele reinigingsbaden:

1. Zuiveringszout (baking soda):

Zuiveringszout wordt vaak gebruikt om het lichaam te zuiveren van negatieve energieën en om de huid te reinigen.

2. Zeezout:

Zeezout staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en wordt gebruikt om negatieve energieën te absorberen en te neutraliseren.

3. Kruiden:

Kruiden zoals salie, rozemarijn, lavendel, rozemarijn en eucalyptus kunnen worden toegevoegd aan het badwater voor hun zuiverende en beschermende eigenschappen.

4. Etherische oliën:

Etherische oliën zoals lavendel, salie, sandelhout en rozemarijn kunnen worden toegevoegd voor hun helende en zuiverende geuren.

5. Bloemen :

Verse of gedroogde bloemen zoals rozenblaadjes, kamille en calendula kunnen worden toegevoegd voor hun kalmerende en versterkende eigenschappen.

6. Kristallen:

Kristallen zoals amethist, rozekwarts en zwarte toermalijn kunnen worden toegevoegd aan het badwater om negatieve energieën te absorberen en te transformeren.

Wanneer je een spiritueel reinigingsbad neemt, is het belangrijk om met intentie en aandacht te handelen. Neem de tijd om te ontspannen, te mediteren en je te concentreren op het loslaten van negativiteit en het vernieuwen van je spirituele energie. Na het bad kun je jezelf droogdeppen en jezelf inbeelden dat alle negativiteit van je afgespoeld is, waardoor je je verfrist en verlicht voelt.

Hier is een eenvoudig recept voor een spiritueel reinigingsbad:

 

Ingrediënten:

– 1 kopje zuiveringszout (baking soda)
– 1 kopje zeezout
– Handvol gedroogde kruiden naar keuze (bijvoorbeeld salie, rozemarijn, lavendel)
– Optioneel: enkele druppels etherische olie naar keuze (lavendel, salie, rozemarijn, etc.)
– Optioneel: enkele gedroogde of verse bloemen (rozenblaadjes, kamille, calendula)
– Optioneel: enkele kleine kristallen (amethist, rozekwarts, zwarte toermalijn)

Instructies:

1. Begin met het vullen van je badkuip met warm water. Zorg ervoor dat de temperatuur comfortabel voor je is.

2. Voeg het zuiveringszout en zeezout toe aan het badwater. Roer het water met je handen om de ingrediënten te laten oplossen.

3. Voeg de gedroogde kruiden toe aan het badwater. Je kunt de kruiden in een katoenen zakje doen en in het water hangen, of ze gewoon direct in het badwater laten.

4. Voeg optioneel enkele druppels etherische olie toe aan het water voor een extra aromatische ervaring.

5. Voeg optioneel enkele gedroogde of verse bloemen toe aan het badwater voor hun kalmerende en versterkende eigenschappen.

6. Als je ervoor kiest, kun je ook enkele kleine kristallen aan het water toevoegen. Laat ze in het water liggen om negatieve energieën te absorberen en te transformeren.

7. Nadat je alle ingrediënten hebt toegevoegd, stap je rustig in het bad en laat je jezelf onderdompelen in het zuiverende water.

8. Neem de tijd om te ontspannen, te ademen en jezelf voor te stellen dat alle negativiteit van je afspoelt terwijl je in het water zit.

9. Blijf zo lang in het bad als je comfortabel vindt, maar probeer minstens 15-20 minuten te blijven om de volledige voordelen te ervaren.

10. Na het bad, droog je jezelf voorzichtig af en kleed je je aan. Voel je vernieuwd, verfrist en verlicht door de spirituele reiniging die je zojuist hebt ondergaan.

Uiteraard prepareer ik gepersonaliseerde Reinigingsbaden voor uw probleem, denk daarbij aan hinder van blokkades, vloeken en zwarte magie.Ik maak voor uw specifieke probleem baden klaar

Voor Info mail nanettecartomante@gmail.com

Share This