Welkom bij Nanette Medium Tarot Reading, waar we de mysteries van de tarot verkennen en de wijsheid van deze eeuwenoude kaarten onthullen.

De tarot is een fascinerend en intrigerend kaartspel met een rijke geschiedenis en diepe symboliek. Hoewel de precieze oorsprong van de tarot nog steeds wordt betwist, wordt algemeen aangenomen dat de tarot zijn wortels heeft in middeleeuws Europa, waar het werd gebruikt als een spel, een vorm van vermaak en later als een instrument voor spirituele groei en zelfontdekking.

De vroegste tarotkaarten dateren uit de 15e eeuw en waren waarschijnlijk bedoeld als een speelkaartspel dat werd gespeeld in verschillende delen van Europa, met name in Italië en Frankrijk. Het was echter pas later, in de 18e eeuw, dat de tarot werd geassocieerd met esoterische en mystieke praktijken, zoals het voorspellen van de toekomst, het verkennen van spirituele thema’s en het bevorderen van persoonlijke groei.

De tarot bestaat uit een deck van 78 kaarten, verdeeld in twee hoofdcategorieën: de grote arcana en de kleine arcana. De grote arcana bestaat uit 22 kaarten die symbolische afbeeldingen bevatten van archetypische figuren en universele thema’s, zoals de Dwaas, de Magiër, de Geliefden en de Wereld. De kleine arcana bestaat uit 56 kaarten die vergelijkbaar zijn met een gewoon kaartspel, opgedeeld in vier tarotkaartensuites: staven, bekers, zwaarden en munten.

Hoewel de tarot lange tijd is gebruikt als een instrument voor het voorspellen van de toekomst, heeft het ook een diepere betekenis en wordt het vaak gebruikt als een tool voor zelfreflectie, innerlijke groei en spirituele ontwikkeling. Elke tarotkaart is doordrenkt met symboliek en betekenissen die kunnen worden geïnterpreteerd op verschillende niveaus, afhankelijk van de context en de vraagsteller.

Bij Nanette Medium Tarot Reading, geloven we in de kracht van de tarot om ons te leiden, te inspireren en te verlichten op onze spirituele reis. We nodigen je uit om met ons mee te gaan terwijl we de mysteries van de tarot onthullen en de diepe wijsheid van deze eeuwenoude kaarten verkennen.

Voor een professionele Tarot Reading kunt u een afspraak maken met Nanette in Amsterdam, een telefonisch consult op afspraak is ook mogelijk

Mail voor een afspraak naar info@nanettemediumtarotreading.com

 

Share This