Welkom bij Nanette Medium Tarot Reading!

In mijn toekomstige blogs over Tarot Reading en de betekenissen van de kaarten wil ik op onderstaande punten ingaan dus volg mijn blogs die iedere keer een van deze onderwerpen uitlicht om vervolgens inzichten, geschiedenis en betekenissen van de Tarot te doorlopen

De eerst volgende blog zal dan ook over de geschiedenis en het ontstaan van de Tarot gaan

 

1. Introductie tot tarot:

Een overzicht van wat tarot is, inclusief de geschiedenis, de structuur van een tarotdeck, en de basiselementen van een tarotkaart (zoals de grote arcana, de kleine arcana en de vier tarotkaartensuites).

2. Betekenis van tarotkaarten:

Diepgaande besprekingen van individuele tarotkaarten, inclusief hun symboliek, betekenissen en interpretaties in verschillende contexten. Dit kan zowel de grote arcana als de kleine arcana omvatten.

3. Legpatronen en spreads:

Gidsen voor verschillende tarotleggingen en spreads, inclusief eenvoudige spreads voor beginners, complexere spreads voor gevorderden, en specifieke spreads voor het behandelen van bepaalde vragen of situaties.

4. Tarot en intuïtie:

Discussies over het belang van intuïtie bij het lezen van tarotkaarten, hoe je je intuïtie kunt ontwikkelen en vertrouwen, en hoe je een persoonlijke band kunt opbouwen met de tarotkaarten.

5. Tarot en psychologie:

Verkenning van de psychologische aspecten van tarot, inclusief hoe tarotkaarten kunnen worden gebruikt als een instrument voor zelfreflectie, persoonlijke groei en het verkennen van het onbewuste.

6. Tarot voor specifieke doeleinden:

Tips en gidsen voor het gebruik van tarot voor verschillende doeleinden, zoals het nemen van beslissingen, het verkennen van relaties, het bevorderen van creativiteit, en het bevorderen van spirituele groei.

7. Tarot en spiritualiteit:

Besprekingen over de spirituele dimensie van tarot, inclusief hoe tarotkaarten kunnen worden gebruikt voor het verkennen van spirituele thema’s, het ontvangen van spirituele leiding, en het bevorderen van verbinding met hogere wijsheid.

Wilt u een Tarot Reading Sessie in Amsterdam of telefonisch op afspraak neem dan contact op met Nanette

Mail naar info@nanettemediumtarotreading.com

Share This