Rituelen van Witte Magie

Welkom bij Nanette Medium Tarot Reading, waar ik je uitleg geef over witte magie. Rituelen spelen een centrale rol in de praktijk van witte magie, en ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals bescherming, genezing, liefde en welzijn. Hier vind je een overzicht van enkele veelvoorkomende rituelen van witte magie die je kunt integreren in je spirituele praktijk.

Nanette is een Paragnost die readings geeft maar ook mensen helpt met blokkades , negativiteit zoals het Boze Oog en helpt bij het verbreken van zwarte magie.Nanette heeft 25 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het verbreken van Zwarte Magie.Hieronder staan voorbeelden van rituelen voor Witte Magie en geeft het een duidelijk idee waarvoor Witte Magie wordt gebruikt.

U kunt bij Nanette terecht voor een reading en offerte voor een behandelplan voor uw problemen op afspraak.Ga naar het Contact Formulier en maak een afspraak of stuur jouw vraag

Beschermingsrituelen

Beschermingsrituelen worden gebruikt om jezelf, je geliefden en je omgeving te beschermen tegen negatieve energieën en invloeden. Hier is een eenvoudig beschermingsritueel dat je thuis kunt uitvoeren:

Beschermingscirkel

Benodigdheden:

 • Vier kaarsen (wit of een kleur die je associeert met bescherming)
 • Een kom zout
 • Een kom water

Ritueel:

 1. Voorbereiding: Kies een rustige plek en zorg ervoor dat je niet gestoord wordt. Zet de vier kaarsen in een cirkel op de grond of op een tafel.
 2. Aansteek de Kaarsen: Steek de kaarsen één voor één aan, terwijl je visualiseert hoe elke kaars een beschermend licht uitstraalt.
 3. Zout en Water: Strooi een lijn zout rondom de cirkel van kaarsen en sprenkel daarna wat water over het zout.
 4. Uitspreken van Intentie: Sta in het midden van de cirkel en spreek je intentie uit, bijvoorbeeld: “Met deze cirkel van licht en bescherming, roep ik positieve energie aan en weer ik alle negatieve krachten af.”
 5. Meditatie: Sluit je ogen en mediteer enkele minuten, terwijl je je voorstelt dat de beschermende energie om je heen sterker wordt.
 6. Afsluiten: Bedank de krachten van de natuur en het universum voor hun bescherming en blaas de kaarsen uit.

Genezingsrituelen

Genezingsrituelen worden gebruikt om fysieke, emotionele en spirituele genezing te bevorderen. Dit ritueel maakt gebruik van de helende krachten van kruiden en kristallen.

Krachtige Genezing

Benodigdheden:

 • Een groene kaars (symbool voor genezing)
 • Etherische olie van lavendel
 • Een stuk amethist of rozenkwarts
 • Gedroogde kruiden zoals kamille of munt

Ritueel:

 1. Voorbereiding: Zet de groene kaars in het midden van een tafel en smeer deze in met lavendelolie.
 2. Kaars Aansteken: Steek de kaars aan terwijl je je concentreert op de helende energie die je wilt ontvangen of sturen.
 3. Kristal en Kruiden: Plaats het kristal naast de kaars en strooi de gedroogde kruiden eromheen. Visualiseer hoe de genezende energie van de kaars en de kristal wordt versterkt door de kruiden.
 4. Meditatie: Sluit je ogen en visualiseer de persoon die genezing nodig heeft (dit kan jezelf zijn) omringd door helend licht. Zie hoe het licht elke cel doordringt en herstel brengt.
 5. Afsluiten: Bedank de genezende krachten en het universum voor hun hulp. Blaas de kaars uit en bewaar de kristal als een talisman van genezing.

Liefdesrituelen

Liefdesrituelen worden uitgevoerd om liefde en harmonie in je leven aan te trekken of te versterken.

Liefdesbetovering

Benodigdheden:

 • Een roze kaars (symbool voor liefde)
 • Rozenblaadjes
 • Een klein rozenkwarts kristal
 • Etherische olie van roos

Ritueel:

 1. Voorbereiding: Plaats de roze kaars op een tafel en smeer deze in met rozenolie.
 2. Kaars Aansteken: Steek de kaars aan terwijl je je concentreert op de liefde die je wilt aantrekken of versterken.
 3. Rozenblaadjes en Kristal: Strooi de rozenblaadjes rondom de kaars en plaats het rozenkwarts kristal in het midden. Visualiseer de liefde die je in je leven wilt manifesteren.
 4. Spreuk: Zeg een eenvoudige spreuk, zoals: “Met de kracht van deze kaars en de liefdevolle energie van rozen, trek ik ware liefde aan en versterk ik de liefde in mijn leven.”
 5. Meditatie: Sluit je ogen en mediteer over de liefde die je wilt ontvangen of geven. Voel de energie van liefde om je heen stromen.
 6. Afsluiten: Bedank de liefdesenergieën en het universum voor hun hulp. Blaas de kaars uit en bewaar de rozenkwarts als een symbool van liefde.

Welvaart en Succes Rituelen

Deze rituelen zijn ontworpen om welvaart, overvloed en succes in je leven te manifesteren.

Welvaartsritueel

Benodigdheden:

 • Een gouden of groene kaars (symbool voor welvaart)
 • Muntjes
 • Basilicum of kaneelpoeder
 • Een klein stukje tijgeroog kristal

Ritueel:

 1. Voorbereiding: Zet de gouden of groene kaars in het midden van een tafel en plaats de muntjes eromheen.
 2. Kaars Aansteek: Steek de kaars aan terwijl je je concentreert op de welvaart en het succes dat je wilt aantrekken.
 3. Kruiden en Kristal: Strooi het basilicum of kaneelpoeder rondom de kaars en plaats het tijgeroog kristal erbij. Visualiseer overvloed en succes in je leven.
 4. Spreuk: Zeg een eenvoudige spreuk, zoals: “Met de kracht van deze kaars en de energie van overvloed, trek ik welvaart en succes aan in mijn leven.”
 5. Meditatie: Sluit je ogen en mediteer over de doelen die je wilt bereiken en de overvloed die je wilt manifesteren. Voel de energie van succes om je heen.
 6. Afsluiten: Bedank de energieën van overvloed en het universum voor hun hulp. Blaas de kaars uit en bewaar het tijgeroog als een symbool van welvaart.

Conclusie

Rituelen van witte magie bieden een krachtige manier om positieve veranderingen in je leven te manifesteren. Of je nu op zoek bent naar bescherming, genezing, liefde, of welvaart, deze rituelen helpen je om je intenties te versterken en je spirituele energie te richten. Blijf onze website bezoeken voor meer diepgaande blogs, rituelen en esoterische producten zoals wierook en over witte magie en andere spirituele tradities. Ontdek de geheimen van deze oude kunst en breng een vleugje magie in je dagelijks leven.

Zoek je professionele hulp neem dan contact op met Nanette voor een reading en kijk hoe zij jou verder kan helpen

Bel naar 0909-0703 keuze 4 in het menu of mail naar info@nanettemediumtarotreading.com


Voor meer informatie over rituelen, spreuken en magische praktijken, neem contact met ons op of schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Nanette Medium Tarot Reading

Share This